O klubu

Smo Triatlonski klub UTRIP s sedežem v Kamniku, ki nudi široko ponudbo skozi celo leto za otroke, mladostnike in odrasle. Kljub temu, da so plavanje, kolesarjenje in tek v ospredju, na vadbah izvajamo še druge stvari. Spomladi in poleti za vadeče organiziramo klubske priprave in kampe, za najmlajše v času poletnih počitnic aktivno preživljanje počitnic v sklopu šole triatlona ter tedenskega tabora ob Kolpi. Zavedamo se, da je pozitivna energija in druženje izven vadb pomembna, zato imamo tudi klubski piknik, predavanja in delavnice. Družimo se tudi na različnih športnih prireditvah doma in v tujini, katerih se z veseljem udeležujemo z našimi vadečimi.

Naša vizija je širjenje aktivnega življenjskega sloga s pomočjo triatlona med vse.

“Kjer vsak šteje!”
Triatlonski klub UTRIP

Trenerska ekipa

Primož Mav

Trener do 10 let, kineziološke vadbe, močan UTRIP, tekaški UTRIP in Varen skok v vodo

Diplomant kineziologije in študent magistrskega študija Kineziologije; Učitelj plavanja; Vaditelj zdrave vadbe ABC (ŠUS); Prehranski svetovalec AFP; Kondicijski trener 2. stopnje; bivši tekmovalec v cestnem kolesarstvu.

Telefon: 040 131 085
E-pošta: primoz.mav@tk-utrip.si

Uroš Seme

Trener mladinske skupine, plavalni UTRIP, do 10 let in Varen skok v vodo 

ITU triathlon coach level II; Vaditelj triatlona; bivši triatlonec z uspešnimi nastopi v članskih evropskih pokalih.

Telefon: 051 434 664
E-pošta: uros.seme@tk-utrip.si

Miha Rojc

Trener do 14 let in kineziološke vadbe

Diplomant kineziologije in absolvent magistrskega študija kineziologije; Kineziolog v Centru za krepitev zdravja (Zdravstveni dom Julija Polca Kamnik); Trener triatlona IV. stopnje – trener specializant ; ITU triathlon coach level II; Kondicijski trener 2. stopnje; bivši triatlonec in član mladinske reprezentance.

Telefon: 031 795 365
E-pošta: miha.rojc@tk-utrip.si

O klubu

Več informacij o tem dogodku še ni znanih. V kolikor vas ta dogodek zanima, nam to sporočite spodaj, obvestili vas bomo takoj, ko bo na voljo več informacij.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje in vsa morebina vprašanja ter predloge.