Dokumenti

Vsak član potrebuje izpolniti člansko pristopno izjavo, jo podpisati in oddati enemu od trenerjev ali pa jo skenirati in poslati na info@tk-utrip.si.

Dokument:

Par-Q vprašalnik je obvezeno izpolniti vsem rekreativcem pred začetkom prve vadbe. Vprašalnik si natisnite, izpolnite in ga prinesite trenerju ali kopijo pošljite na info@tk-utrip.si.

Dokument: Par-Q vprašalnik

V kolikor želi posameznik tekmovati v triatlonu, duatlonu ali akvatlonu mora v tekočem letu izpolniti in oddati ta obrazec. Izpolnjen obrazec lahko prinesete ali kopijo pošljete na info@tk-utrip.si.

Dokument: Obrazec za tekmovalno licenco TZS 2020

Statu je aktualni uradni dokument delovanja TRIATLONSKEGA KLUBA UTRIP. Z njega je razvidna organiziranost kluba, pravna podlaga in dejavnosti kluba.

Dokument: Statut TK UTRIP (20. 10. 2019)

Tu so zbrani vsi zapisniki rednih občnih zborov TK UTRIP. Redni občni zbori so sklicani  dvakrat letno, povabljeni so vsi člni kluba, na njih pa se odloča o delovanju kluba. V zapisnikih so zbrane spremembe v delovanju klub iz prejšnjih občnih zborov.

Vsi zapisniki so dostopni tukaj.

Splošni pogoji poslovanja TK UTRIP je dokument s katerim se morate strinjati, za dostop naših storitev.

Dokument: Splošni pogoji poslovanja TK UTRIP

* Vsi javno dostopni dokumenti so na voljo tudi tukaj.

Dokumenti

Več informacij o tem dogodku še ni znanih. V kolikor vas ta dogodek zanima, nam to sporočite spodaj, obvestili vas bomo takoj, ko bo na voljo več informacij.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje in vsa morebina vprašanja ter predloge.