Za najmlajše

Vadba za najmlajše je namenjena predšolskim otrokom. Otroci se bodo pri nas v skupini pod vodstvom strokovno usposobljenih trenerjev varno zabavali in razvijali svoje sposobnosti v vodi in na suhem. Katera vadba za najmlajše je najprimernejša za vašega otroka? Preizkusijo naj jo sami v brezplačnem prvem tednu!

Varen skok v vodo (3 do 6 let)

Otroci, ki so popolni neplavalci in začetniki se v homogenih skupinah v igri spoznajo z vodo in njenih lastnosti tako, da so potem sproščeni in samostojni. Naučijo se osnov začetne plavalne tehnike kravl, prsno in hrbtno, osnovnih skokov v vodo, varnega obnašanja ob in v vodi, sklepajo nova prijateljstva in se predvsem zabavajo.

TRENERJI:
Črt, Uroš, Mateja in Ajda

TERMINI (urnik): 

Pričetek termina 4. 10. 2021
*Sob 9:30-10:30 (
bazen Cirius)
Ned 16:30-17:30 (bazen Kranj)
Ned 17:30-18:30 (
bazen Kranj)

CENIK:

1x tedensko 35 eur/mesec 2x tedensko  55 eur/mesec 3x tedensko 85 eur/mesec
Drugi otrok 10€ popusta!

Termini se bodo izvajali ob zadostnem številu prijav. *Zaradi preventivnih ukrepov COVID je vstop v CIRIUS samo za vadeče in to ob 9:15.

Igriv UTRIP (3 do 6 let)

Otroci bodo z igro razvijali osnovne gibalne sposobnosti in vzorce ter gradili dobre navade in prijateljstva, ki jim bodo služile celo življenje. Vse to bomo dosegli s pomočjo raznolikih športnih in gibalnih iger z različnimi in starostno prilagojenimi pripomočki.

TRENERJA:
Primož in Mateja

TERMINI:

Pričetek termina 1. 9. 2020
Sre 17:00-18:00 (telovadnica Mekinje).

CENIK:

25€/mesec

Termini se bodo izvajali ob zadostnem številu prijav.

Športne vsebine in programi so subvencionirani s strani letnega programa športa občine Kamnik.

obcina-kamnik

Za najmlajše

Več informacij o tem dogodku še ni znanih. V kolikor vas ta dogodek zanima, nam to sporočite spodaj, obvestili vas bomo takoj, ko bo na voljo več informacij.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje in vsa morebina vprašanja ter predloge.