Za najmlajše

Vadba za najmlajše je namenjena predšolskim otrokom. Otroci se bodo pri nas v skupini pod vodstvom strokovno usposobljenih trenerjev varno zabavali in razvijali svoje sposobnosti v vodi in na suhem. Katera vadba za najmlajše je najprimernejša za vašega otroka? Preizkusijo naj jo sami v brezplačnem prvem tednu!

Varen skok v vodo (3 do 6 let)

Otroci, ki so popolni neplavalci in začetniki se v homogenih skupinah v igri spoznajo z vodo in njenih lastnosti tako, da so potem sproščeni in samostojni. Naučijo se osnov začetne plavalne tehnike kravl, prsno in hrbtno, osnovnih skokov v vodo, varnega obnašanja ob in v vodi, sklepajo nova prijateljstva in se predvsem zabavajo.

TRENERJI:
Črt, Uroš, Brina, Žiga, Nejc

TERMINI (urnik): 

Pričetek 2. 10. 2023.
Sob 9:30-10:30 (bazen Cirius)
Ned 16:30-17:30 (bazen Kranj)

CENIK: Bo znan kmalu.

1x tedensko  eur/mesec 2x tedensko   eur/mesec 3x tedensko  eur/mesec
Drugi otrok 10€ popusta!

Igriv UTRIP (3 do 6 let)

Otroci bodo z igro razvijali osnovne gibalne sposobnosti in vzorce ter gradili dobre navade in prijateljstva, ki jim bodo služile celo življenje. Vse to bomo dosegli s pomočjo raznolikih športnih in gibalnih iger z različnimi in starostno prilagojenimi pripomočki.

V pripravi…

Športne vsebine in programi so subvencionirani s strani letnega programa športa občine Kamnik.

obcina-kamnik

Za najmlajše

Več informacij o tem dogodku še ni znanih. V kolikor vas ta dogodek zanima, nam to sporočite spodaj, obvestili vas bomo takoj, ko bo na voljo več informacij.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje in vsa morebina vprašanja ter predloge.